0-3 80 min Sandarna
1-3 90 min Erik R ass C-M

Laget: Söderman - Mike, Wallnér, Kevin, Per - Petter, C-M - Jompa, Jesper, Ricky - Patrik
På bänken: Kalle, Erik R, Samuel, Barkman
Första 10 minuterna är ganska jämt men Sandarna har några bra chanser men avsluten är inte bra. Sandarna tar över mer och mer och får en frispark precis utanför straffområdet. Söderman kanske står lite för mycket i mitten och deras spelare slår en låg hård boll intill stolpen. Sandarna skapar en hel del på sina omställningar bl.a missar de ett öppet läge från 6-7 meter. Vi har ett par lägen. Petter spelar fram Patrik som skjuter men målvakten gör en bra räddning. Vid en omställning kommer Sandarna runt på sin högerkant och spelar in bollen framför målet där deras anfallare är steget för Wallnér och skjuter in 2-0. Vi spelar upp oss och skapar chanser. Jompa kommer igenom på högerkanten och skjuter, målvakten räddar. Ricky hämtar upp returen och efter lite kalabalik hamnar bollen till C-M utanför straffområdet där han skjuter mot ena stolpen men en försvarare får den på sig och bollen går strax utanför. Vi har ytterligare ett par chanser men Sandarna har ännu mer chanser men avsluten är inte jättebra om man säger så.
2-0 till Sandarna i paus. rättvis ledning men kunde gått haft något mål.
Andra halvlek är lite jämnare även om Sandarna är det något bättre laget. Båda lagen skapar chanser. Vi har ett par farliga nickar på fasta där Kevin, Petter och Barkman är nära att göra mål. När det är 10 minuter kvar kommer Sandarna i ett anfall och gör ett fint instick och anfallaren skjuter via Söderman in i mål. Vi får en fin omställning där Jompa kommer ren på högerkanten och istället för att skjuta spelar han in framför mål där både Patrik och Samuel kommer mer eller mindre rena men deras försvarare kommer som skjuten ur en kanon och bryter inspelet. I slutminuten får vi en hörna som C-M slår in, Erik R är helt omarkerad inne i straffområdet och möter bollen på volley med en bredsida in i mål.
Matchen slutar men 3-1 till Sandarna som vinner rättvist. Vi kunde gjort 2 kanske 3 mål till men Sandarna kunde gjort 3-4 mål till.